نام گذاری سالها از تکالیف رهبری است.
نام گذاری سالها از تکالیف رهبری است.
مدرسه علمیه حضرت زینب (س)، شهرستان امیدیه،نشست پژوهشی-بصیرتی برگزار کرد.
این نشست با عنوان تبیین شعار سال۱۴۰۰(تولید،پشتیبانی،مانع زدایی) با سخنرانی آقای دکتر علوم سیاسی حسن لارتی زاده،در فضای مجازی و با حضور جمعی از طلاب و اساتید و کادر برگزار شد.
پ نام گذاری اسم برای سالها در چارچوب اصل۱۱۰ قانون اساسی قابل تبیین است؛ زیرا تعیین کننده نقشه کلی برای یک سال کشور است. بنابراین تعیین یک شعار و موضوع برای سال از اولویت دهی ها است.
رهبر معظم انقلاب با توجه به اطلاعات جمعی اعم از منطقه ای داخلی و خارجی را بررسی می کند و نقاط ضعف ها اقدامات کنشی و واکنشی و قاعده اهم و مهم را مد نظر می گیرد و سال را با توجه به آن برنامه ریزی می کند و در واقع با این کار نشان می دهد که تعیین و تدوین پیش سالها را از تکالیف رهبری دانست و گفت: یکی از کارهایی که رهبر باید انجام دهد نام گذاری سالها براساس گزارشاتی که به ایشان داده می شود و ایشان بعد از بررسی و مطالعات فراوان و نشست و مشورت با کارشناسان و صاحب نظران به جمع بندی می رسند و ضرورت امروزه کشور را مشخص و برجسته می کند اما این برجسته سازی به معنای نفی دیگر ارزشها نیست بلکه اقتصاد کشور اولویت دارد.
رهبری برای نام گذاری از فرمول معکوس استفاده می کنند یعنی؛در بیان عیبها نقطه مقابل را در نظر می گیرند مانند همت مضاعف بیانگر این است که ما در کارها سستی می کنیم.
نام گذاری سالها از سال۱۳۷۳شروع شده و در این نام گذاری بحث هدایتگری است که رهبر به عنوان سکان دار انقلاب اسلامی وظیفه هدایت دلها و ذهن ها و اندیشه های مردم را دارد همانطور که معصوم نیز این چنین است.در واقع فقیه پرتوی از امامت است.
ایشان دلیل نام گذاری چند سال اخیر به اقتصاد سه عامل دانست و گفت:
۱.اقتصاد می تواند در مقابل تحریم ها باشد.
۲. خنثی سازی تهدیدها،
۳.بحث تامین رفاه مردم است.
پدر رابطه با اینکه چرا شعار سال تنها در حد شعار می ماند و به آن عمل نمی شود گفت: در صورتی که حاصل خرد جمعی و یک تفکر است گفت: باید دو نکته را توجه داشت که آیا شبه در وجه علمی یا عملی است، خوشبختانه شبهه ای در بخش علمی نداریم و همه عقلا پذیرفته آمد که حمایت از تولید باعث ارتقای اقتصاد کشور می شود.اما متاسفانه پایبندی به فرمایشات رهبر انقلاب نشده و در انجام مسئولیت و در عمل التزام به فرمایشات رهبر ندارند به همین خاطر در حد شعار می ماند.
با وجود مشکلات زیاد منطقه ای فرهنگی و سیاسی و اجتماعی رهبر انقلاب همچنان اولویت را در اقتصاد گذاشتهاند؛ بر این است که اقتصاد بر قدرت ملی،اعتیاد،طلاق،و فساد موثر است و تمامی آن موارد به یکدیگر مرتبط هستند.لذا اگر به فرمایشات رهبری عمل شود موقعیت ویژه، دسترسی، به آبهای آزاد ،تنوع آب و هوایی بازار مصرف،مزیت. نسبی موقعیت ویژه ، دسترسی به آبهای آزاد، مزیت نسبی در تولید برخی کالاها، نقدینگی بالا ، نفوذ منطقهای می تواند بسیار تاثیر گذار باشد.