مقایسه وحدت مسلمانان زمان پیامبر(ص) و انقلاب اسلامی
نشست علمی پژوهشی با عنوان « مقایسه وحدت مسلمانان در زمان پیامبر و زمان انقلاب اسلامی» به مناسبت هفته وحدت در فضای مجازی( کانال پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب (س)- شهرستان امیدیه) برگزار شد.
v در این جلسه خانم فهیمه موسوی،مبلغ حوزه علمیه خواهران،با بیان معنا و اهمیت وحدت در اسلام اظهار داشت: با توجه به آیه ۶۴ سوره آل عمران، وحدت بین اسلام و ادیان دیگر بر محوریت توحید است و این نشان از این دارد که اسلام بر علیه ادیان دیگر نیست بلکه اسلام دین رحمت للعالمین است. و این وحدتی است که مد نظر امام راحله نیز بود.
v در ادامه گفت : امام رمز پیروزی ملت ایران و انگیزه الهی را تشکیل حکومت اسلامی می دانست که به وسیله وحدت ملت ایران حاصل شد و مردم را به حفظ بیشتر این وحدت برای مقابله با نقشه های تفرقه افکنانه دشمنان سفارش می کند.
v وی افزود: انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر ارزشهای اسلامی اعتقادات اسلامی و هدف استقرار وسیطره قوانین اسلامی و الهی اتفاق افتاد که از یک سو باعث رشد گرایش معنوی و تضعیف انگیزههای مادی شد و از طرف دیگر به عنوان یک الگوی مبارزاتی در تمام جهان معرفی شد و این امر تنها با وحدت مردم و رهبری واحد محقق شد.
v خانم موسوی بیان کرد: در طول تاریخ اختلافات خودی نتیجهای جز شکست نداشته در تمام زمان های هر وقت بین اقوام و ملتها وحدت نبود آن ملت دچار شکست و تسلط دشمنان آن ملت شده است . همانطور که در دوره رنسانس غربیها با قرار داد سایسبیکو بعد از جنگ جهانی اول و فروپاشی دولت عثمانی مرزبندی های جدیدی را انجام دادند و مولفههای عدم وحدت عثمانی مرزبندی های جدیدی را انجام دادند و مولفههای عدم وحدت را در نظر گرفتند. هرچند با وجود بعضی از دیکتاتورها و حصر قدرت در یک شخص ظهور اختلافات عمدتا دیده نمی شود اما بعد از بیداری اسلامی و فرو پاشی بعضی از آنها شاهد هرج و مرج بودیم.
v ایشان بعد از بیان عوامل عدم وحدت و بیان مصادیق آن مانند کشور لبنان،تجزیه طلبی کردی در چهار کشور ( ترکیه ،سوریه، ایران و عراق) ، کشور افغانستان ، گفت : انقلاب اسلامی ایران با وحدت خود توانستند رژیم طاغوتی را سرنگون کرده و سپس با انسجام خود کشور را در مقابل تهاجم فرهنگی ارتش صدام حفظ نمایند بنابراین باید توجه داشت که برای ایجاد وحدت باید غایت واحد داشت.
v وی ادامه داد: در طول تاریخ جهان اسلام و شیره معصومین (ع) اصل بر این بوده که از هر گونه اختلاف و تفرقه در امت اسلامی جلوگیری کنند. چنانکه امام علی (ع) بعد از سقیفه گرچه مسیر خلافت را به ناحق می دید اما بخاطر مساحتی مهمتر از ابراز مخالفت خودداری کردند و این نشان از این دارد که وحدت اسلامی غالبا با حیات واقعی مسلمانان همراه است و بر حق دیگری گرچه حق معصومی چون امام علی ( ع) است، مقدم است.
v ?وی افزود: اکنون که دشمنان با شعار اختلاف بیانداز و حکومت کن ، در بین مسلمانان اختلاف ایجاد می کنند. راهکارهایی مانند توجه به مشترکات لازم است.
v ?خانم موسوی بیان کرد: با هوشیاری میتوان آسیبها را شناخت و با تاسی سیره پیامبر از شعار دادن و تکفیر و آهن کردن پرهیز کردو این گونه دشمن را مایوس کنیم و به اختلافات جهان اسلام پایان دهیم.برا نمونه اتفاق اخیر و انتشار خبر توهین به پیامبر اکرم (ص) توسط سیاستمداران فرانسه به بهانه آزادی بیان شاهد هستیم که بعد از این اتفاق پویش هوایی در جهان اسلام صورت گرفت و به شکرانه این اشتراک و وحدت دشمن نادان نتیجه عکس از این عمل حاصل شد و خیلی از کشورهای مسلمان آنان را محکوم و جنبش مثبتی در جهت وحدت بیشتر مسلمانان ایجاد شد.
v در پایان بعد اشاره به پیام امام خامنهای به جوانان فرانسه گفت: هفته دولت نماد همدلی و اخلاق محوری و عظمت مسلمین و برادری شیعه و سنی است و مسلمانان در این زمینه باید هوشیار باشند و پی به عظمت شعار قرآنی امت واحده ببرند تا از تفرقه افکنی در امان بمانند.
v