رفع کنترل و کاهش جمعیت با اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
رفع کنترل و کاهش جمعیت با اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مدرسه علمیه حضرت زینب (سلامالله) به مناسبت ایام دهه فجر نشستی با عنوان « رفع کنترل و کاهش جمعیت با اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در سهشنبه ۱۲ بهمنماه برگزار شد.
این نشست با همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب(سلام الله علیها)- امیدیه و با حضور استاد خانم علوی (کارشناسارشد ادیان ) و شرکت جمعی از اساتید و طلاب در فضای مجازی برگزار شد.
خانم علوی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و تسلیت عالم گرانقدر آیت الله صافی گلپایگانی گفت: یکی از افراد پیشتازان کنترل جمعیت دکتر مرندی تحصیل کرده کشور آمریکا بود.
وی ادامه داد : علل کاهش جمعیت، تبلیغات فرزند کمتر زندگی بهتر و عدم دادن تسهیلات به فرزندان چهارم به بعد و تحقیر زنان باردار توسط کارشناسان زنان و زایمان و بهداشت به ویژه زنانی که در محدوده سنی ۳۰ الی ۴۰ و دارای سه فرزند بودند با وجود این که سن باروری تا پنجاه سالگی هست .
وی افزود: مراحل کنترل جمعیت یا بهتر است بگوییم کاهش جمعیت در شهرستانها سریع اتفاق افتاد به گونهای که افراد به تک فرزندی اکتفا میکردند و آن را برای خود ارزش و نشانه پیشرفت میدانستند، همچنین در دانشگاهها تنظیم خانواده را تدریس میشد درواقع به نحوی کاهش جمعیت را آموزش میدادند. بنابراین دولت سازی اولویت بر جامعهسازی دارد و تصمیم نابجای دولت موجب تهدید جامعهای جوان به جامعه سالمند و پیر شد.
کارشناس ادیان و مذاهب گفت: این کنترل جمعیت با آموزه های دینی هماهنگ نیست زیرا اسلام تشویق به فرزند آوری میکند درواقع والدین با تربیت یک فرزند میتواند یک نسل ثواب کسب کند. پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) میفرماید: ازدواج کنید تا خداوند به شما ذیروح عنایت کند. یا در قرآن داریم که حضرت ابراهیم به دنبال فرزند دار شدن بوده و برای اینکه بتواند نسلی را تربیت کند در سوره بقره از خداوند میخواهد که امامت را به فرزندان خود بدهد که خداوند هم به او فرزند بدهد وهم امامت را در نسل فرزندانش قرار دهد.
علوی گفت: در کنترل جمعیت دستهایی پشتپرده وجود داشت که در این زمینه نهادی و به وجود آوردهاند و تصمیم گرفتند که ۲ سوم جمعیت را کاهش بدهند و ابعاد امنیتی به آن دادند به این صورت که اول اینکه باور به اینکه فرزند کمتر زندگی بهتررا در بین افراد نهادینه کردند. دوم بهداشت باروری را به صورت یک قانون در دنیا درآوردند، البته به این صورت که آموزش جنسی در مدارس رسمیت پیدا میکرد آموزش جلوگیری از بارداری و ترویج وسایل جلوگیری از بارداری رو قرار دادند. سومین کاری که انجام دادهاند استفاده از دین کردند که یک سری علما را میخواستند برای این کار به آنها کمک کنند، البته خیلیها زیر بار نرفتند و سپس هرآنچه از احادیث یا آیات در زمینه جمعیت بود رو از کتب درسی مدارس اسلامی حذف کردند و چهارمین کاری که انجام دادهاند ساعت کارهای خانمها را مثل آقایون بالا بردن تا خانمها فرصتی برای باروری و تربیت فرزند نداشته باشند.
وی برای افزایش جمعیت راهکارهایی رو بیان کردند: یک تغییر یکسری زیرساختها مانند اینکه اکثر کشورهایی مثل ژاپن آلمان چین اینها کسایی بودند که به تکفرزندی اکتفا کرده بودند که اکنون سیاست کشور خود را تغییر دادند و ۲ الی ۳ فرزند را مجاز می دانند و این نشون میده که آنها احساس خطر کردهاند. دوم ایجاد شرایط یعنی اینکه به خانوادهها مسکن ارزان بدهیم پستهای شغلی انعطافپذیر برای خانمها کارهای نیمهوقت براشون قرار بدیم، سومین کاری که میشه انجام داد آموزشهای لازم برای بهداشت باروری و باید آموزش بدهم، چهارمین کاری که باید انجام بدن پیشگیری از مشکلات باروری و جنسی ازطریق آموزش و پرورش، پنجمین کاری که باید انجام داد یارانه و کمکهزینه برای فرزند دار شدن و بیشتر این یارانه را میتوانیم برای قشر فقیر و متوسط جامعه قرار داد ، ششمین کاری که میتوان انجام داد اینکه پاداش برای فرزندآوری قرار داد که کشور روسیه داره انجام میده، هفتمین مورد اینکه مزایای رفاهی به کودکان تا ۷ سال بدهم که زوجین دغدغه اینرو نداشته باشند. اگرم این زیر ساخت ها درست نشود تبعاتجبران ناپذیر به ویژه برای کشور شیعی ما ایجاد خواهد شد.
وی در پایان تصریح کرد: که این افزایش جمعیت را می توان به تدریج پیش برد همانطور که بهتدریج کاهش جمعیت صورت گرفت بهتدریج افزایش جمعیت امکانپذیر است اگر این امر صورت نگیرد همانطور که مقام معظم رهبری فرموده اند شکست خواهیم خورد و این شکست برای جامعه شیعی بسیار ناگوار خواهد بود.