حضرت ام البنین(ع) احیاگر سیاسی نهضت عاشورا
حضرت ام البنین(ع) احیاگر سیاسی نهضت عاشورا
بانوان مسلمان باید با تاسی و الگو گیری از حضرت ام البنین(ع)، پشتیبان ولایت فقیه باشند.
مدرسه علمیه حضرضرت زینب(سلام الله علیها)- امیدیه، به مناسبت رحلت حضرت ام البنین نشست بصیرتی با موضوع« ام البنین(س) احیا گر نهضت عاشورا» در سامانه سیما با سخنرانی خانم سیده حکیمه احمد زاده برگزار کرد.
خانم حکیمه احمد زاده؛مسئول عقیدتی سپاه گفت: از ویژگی های بارز حضرت ام البنین(س) علم و دانش و دانایی بالای ایشان است که باعث شده به ایشان لقب عالمه داده شود و تاریخ نویسان حضرت را به عنوان یکی از محدثان شیعه نام می برند.
وی ادامه داد: از دیگر ویژگی بارز این بانوی عالیقدر، شاعری، سخنوری، ولایت پذیری، ولایت دوستی، شجاعت و احساس مسئولیت کردن نسبت به دین خود و اهل بیت پیامبر(ص) دانست.
احمد زاده با بیان حدیث«مومن به سه خصلت احتیاج دارد : اول توفیق الهی، دوم: واعظ درونی، سوم واعظ بیرونی» که از امام جواد(ع) نقل شده است ، گفت: که حضرت ام البنین مصداق این حدیث است؛ زیرا از توفیق الهی بهره مند بودند و واعظ درونی ایشان همان احساس مسئولیتی است که ایشان نسبت به دین و اهل بیت خاندان رسالت(ع) داشتند و واعظ بیرونی ایشان ارشاد و راهنمایی های همسر بزرگوارشان امیر مومنان بودند پس حضرت هر سه خصلت را به خوبی داشتند و این امر موجب شده بود که ایشان نسبت به دیگر زنان برتری یابند.
مسئول عقیدتی سپاه گفت: حضرت ام البنین(ع) بعد از وقوع حادثه عاشورا و بازگشت اسرا به مدینه مراسمی را در قالب عاطفی برگزار می کرد و اهداف والای امام را بیان می کرد و همچنین به ظلمهایی که به حضرت در کربلا شده بود را باز گو می کرد تا با این کار حاکمان ستمکار بنی امیه را رسوا کند و حق و حقیقت اسلام را به جهانیان آشکار کند.
وی افزود: از اقدامات مهم حضرت ام البنین(ع) این بود که ایشان برای مرثیه خوانی به کربلا نرفت بلکه به بقیع می رفت تا بگوید این خاندان در نزد پیامبر (ص) عزیز بوده و در زمان پیامبر (ص) از چه احترام و عزتی برخوردار بودند و بعد پیامبر(ص) چه ظلمهایی به حضرت زهرا(س) حضرت علی(ع) و امام حسن(ع) شده را بیان می کرد. تا به دیگران بفهماند اهل بیت حق و حقیت تمام عالم هستند.
احمد زاده ادامه داد: از دیگر اقدامات مهم حضرت ام البنین (ع) این بود که هنگامی که به بقیع می رفتند عبیدالله فرزند حضرت عباس(ع) را با خود می بردند ؛زیرا ایشان شاهد عینی وقایع کربلا بودند.و فرزند حضرت عباس(ع) نیز آنچه بر آنها گذشته بود را باز گو می کرد تا اهداف قیام را بیان کند.در واقع حضرت ام البنین احیا گری سیاسی نهضت عاشورا را برعهده داشتند.
وی پایان گفت: بانوان مسلمان عصر حاضر به ویژه طلاب باید با الگو گیری از حضرت زهرا(س) و حضرت ام البنین(س) بصیرت سیاسی داشته باشند و در زمانی که امام از نظرها غایب است پشتیبان ولی فقیه باشند. و این معرفت و آگاهی به ولی فقیه را به دیگران نیز منتقل کنند.