نقش موثر طلاب خواهر بر تربیت
مراسم افتتاحیه سال تحصیلی1401-1402 در مدرسه علمیه حضرت زینب(س) – امیدیه برگزار شد.
این مراسم باحضور امام جمعه شهرستان امیدیه حجت الاسلام آقای حسینی منش و جمعی از طلاب و کادر و اساتید برگزار شد.
در ابتدای مراسم مدیریت محترم مدرسه علمیه حضرت زینب(س) – امیدیه سرکار خانم خلیلیان ضمن خوش آمد گویی به طلاب به ویژه طلاب جدید الورود از طلاب خواست که جهاد علمی و تهذیب داشته باشند تا بتوانند سال تحصیلی جاری را با موفقیت همراه با نشاط علمی سپری کنند.
در ادامه امام جمعه شهرستان امیدیه گفت: هر مجموعه ای دارای رهبر است و رهبر حوزههای علمیه وجود نازنین امام عصر(عج) است و به این خاطر است که طلاب را سرباز امام الزمان (عج) و شاگردان مکتب امام صادق(علیه السلام) میدانند.
وی ادامه داد: تحصیل در علوم حوزوی و درس طلبگی نعمتی است که نصیب هر کسی نمیشود.
همه زمینههای حداقلی معنوی و علمی در حوزههای علمیه جمع است و ارتباط معنوی، روحی ، معرفتی و علمی ایجاد میشود که این زمینه های حداقلی میتوانند آدمی را به حداکثر معنویت و معرفت و علم برساند.
حسینی منش به طلاب توصیه کرد هنگام ورود به حوزه با وضو وارد شوند و گفت : ورود پاک ، تمام وجود خود را بدهکار این مجموعه میداند و سپاس گذاری درونی برای او ایجاد میکند.
وی ادامه داد: همانطور که در روایات آمده برکت الدرس من تعظیم الاستاد؛ احترام به استاد موجب کسب بهره های علمی میشود و گاهی قوه حافظه را نیز تقویت میکند.
وی افزود : ماندن و بودن در حوزه های علمیه توفیق میخواهد ظرف وجود آدم آماده و مستعد این توفیق باشد بیش از یک هزاره حوزه های علمیه شیعه قدمت و سابقه دارد و تا الان دین به واسطه فضای حوزوی حفظ میشود.
امام جمعه شهرستان امیدیه به طلاب هشدار داد که مراقب آفات مادی طلبگی شوند و گفت گرفتار شدن در مادیات از آفات بسیار خطرناک حوزه علمیه است که راه توفیق را میبندد.
در ادامه فرق دانشگاه را با حوزه علمیه در این دانست : دانشگاه ابزار می سازد و اگر این ابزار دست دولت مردان بیافتد مم کن است میلیون ها انسان را از بین ببرد اما حوزه علمیه افرادی را میسازد که جان عالم را حفظ کند دین و اعتقادات مردم را حفظ می کند. افرادی مانند امام خمینی(ره) را می سازد.
وی در پایان به اهمیت و نقش موثر طلاب خوار اشاره کرد و گفت: امروزه طلاب خواهر موثر تر از طلاب برادر می توانند عمل کنند ، زیرا بحث تربیتی به درون خانواده کشیده شده و نقش زنان در تربیت معروف بیبدیل است. خواهران طلبه اگر بتوانند ارتباط با خانواده را خوب برقرار کنند و شبکه مقدس که راس آن ائمه (علیهم السلام) و بعد حوزه علمیه و سپس به جامعه کشیده شود.